Schade door ontmanteling wietplantages

Bijna dagelijks verschijnen er berichten over in de media: wietplantages worden ontmanteld door de politie. Wat dikwijls overblijft is enorm veel schade aan het leeggehaalde woning- of bedrijfspand. Kortom; een grote kostenpost en een hoop sores voor particulier, makelaar, verhuurder, projectbeheerder of woningbouwvereniging.

WG Diensten weet hoe ontluisterend en uitgeleefd dergelijke panden eruit zien. En wij begrijpen uw paniek wanneer u beseft dat het niet-herstellen van deze schade maandelijks verder oplopende kosten tot gevolg hebben, onder andere door het niet-kunnen incasseren van het verhuurbedrag. Eén telefoontje is genoeg om het WOT van WG Diensten in actie te laten komen.

Door het WOT is uw woning of bedrijfsobject binnen maximaal 5 weken weer volledig hersteld en verhuurklaar. De locatie maakt niet uit; het WOT werkt door heel Nederland.

Na opname van de schade en akkoord van de verhuurder kan het WOT aan de slag. Het WOT organiseert het complete proces van het huren van afvalcontainers tot en met de finale oplevering. In de tussentijd wordt er met gespecialiseerde partners gewerkt aan de luchtzuivering, vochtgehalte en herstel van water-, gas- en lichtvoorzieningen.
Ook de werkzaamheden van stukadoors, timmerlieden, schilders, behangers, tegelzetters, elektriciens en schoonmakers worden door WG Diensten gecoördineerd. U heeft er letterlijk geen omkijken naar, tot het moment van de oplevering. Alles wordt conform planning en prijsafspraak uitgevoerd.

WG Diensten; het vertrouwen waard.